Optyk WarszawaOkulista Warszawa – Salon ul. Chmielna 4 - Salon ul. Kondratowicza 45
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU WWW.4EYES.PL

1.     Administratorem danych osobowych Klientów (Kupujących oraz Usługobiorców) sklepu internetowego www.4eyes.pl jest Mariusz Parysek, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą 4 EYES OPTYKA MARIUSZ PARYSEK z siedzibą w Warszawie: ul. Chmielna 4 lok. 4 (kod pocztowy: 00-020 Warszawa), posiadający numer NIP 5321670474, numer REGON 014846192, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, prowadzonej przez ministra właściwego ds. gospodarki.

2.     Dane osobowe Klientów chronione są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich, przetwarzanie ich z naruszeniem prawa oraz ich zmianę, utratę, naruszenie lub zniszczenie. Administrator zabezpiecza dane osobowe Klientów zgodnie z przepisami Rozporządzenia ministra spraw wewnętrznych i administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. z 2004 r. Nr 100, poz. 1024).

3.     Podanie przez Klientów danych osobowych jest dobrowolne. 

4.     Dane osobowe Klientów przetwarzane są przez Administratora wyłącznie w celu realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną, realizacji umów sprzedaży zawartych za pośrednictwem sklepu internetowego, wystawiania Klientom faktur bądź rachunków oraz prowadzenia sprawozdawczości finansowej.

5.     Klienci mają prawo wglądu do swoich danych osobowych, poprawiania ich oraz żądania usunięcia.

6.     W przypadku wyrażenia przez Klienta odrębnej i świadomej zgody jego dane osobowe będą przetwarzane przez Sklep również w celu informowania go o nowych towarach, promocjach i usługach dostępnych w Sklepie (w szczególności poprzez wysyłanie do Klienta newsletter'a).

7.     Jeżeli Użytkownik strony internetowej www.4eyes.pl wyraża na to zgodę, Administrator posługuje się plikami cookies o charakterze sesyjnym, funkcjonalnym i statystycznym. Pliki te stosowane są wyłącznie w celu dostosowania strony internetowej www.4eyes.pl do potrzeb Użytkownika.

8.     Użytkownik ma możliwość wyłączenia w przeglądarce internetowej opcji przechowywania cookies. Wyłączenie opcji przechowywania cookies powoduje utratę funkcjonalności sklepu internetowego, a w szczególności uniemożliwia złożenie zamówienia za pomocą strony internetowej www.4eyes.pl oraz rejestrację (założenie konta w Sklepie).

9.     Wszelkie wątpliwości, pytania oraz żądania dotyczące kwestii przetwarzania danych osobowych Klientów przez Administratora zgłaszać należy na adres poczty elektronicznej sklep@4eyes.pl bądź telefonicznie pod numerem +48696015670.

Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl